Nintendo Flex: Πώς θα ήταν το Nintendo Game Boy σήμερα


Ο κορεατικής καταγωγής και κάτοικος L.A, industrial designer που ακούει στο όνομα YJ Yoon φαντάστηκε και σχεδίασε μια μοντέρνα εκδοχή του θρυλικού Game Boy, με το οποίο μεγαλώσαμε.

I and many others still play with my GAME BOY to bring out the nostalgia of my childhood. Playing with it reminds me of my younger memories. It was the first gaming console that I got as a birthday gift from my father. The feeling of the grip, pushing in and pulling out the game cartridges, and the analog gaming melody are still lovely.

YJ Yoon
Nintendo Flex Game Boy

30 χρόνια μετά το την κυκλοφορία του ιστορικού Game Boy της Nintendo (1989), ο YJ Yoon μας παρουσιάζει το concept μιας ανανεωμένης και προσαρμοσμένης στο σήμερα φορητής παιχνιδομηχανής – απόγονο του Game Boy, με το φανταστικό όνομα Flex.

Μένοντας πιστό στο πνεύμα του αρχικού σχεδιασμού, το Flex επανασχεδιάζει το κάπως ογκώδες Game Boy σε ένα πιο συμπαγές, ελαφρύ και εκλεπτυσμένο πανέμορφο καλούπι, με μια μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, που χαρακτηρίζεται από μια ελαφρά καμπυλότητα για πιο πανοραμική εμπειρία.

Οι δε κλασσικές κασέτες με τα παιχνίδια του Game Boy στο μοντέρνο σχέδιο δεν έχουν πια την ανάγκη να έχουν την παλιά τους μορφή, καθώς τα παιχνίδια αποθηκεύονται σε λεπτά memory sticks που κουμπώνουν σε θύρα USB.

Ακούει κανείς εκεί στη Nintendo; 😛



 

 

Ακόμα περισσότερα μοναδικά renders του Nintendo Flex Game Boy:

https://www.yjyoon.com/flex

Ετικέτες: # # # # # # #

© 2012 - 2024 Viewz.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies και με την επίσκεψη σας σε αυτή, αποδέχεστε τη χρήση τους.

Version: 2.0.174